Molino Andriani

Äntligen har vi hittat en riktigt god glutenfri och ekologisk pasta!

Italienska Molino Andriani Srl med fabriken i Apulien - längst ner i södra Italien med visionen att göra

"en hälsosam och balanserad pasta som äts och älskas av alla – oavsett om man är glutenallergiker eller ej".

  

Givetvis kommer inget gluten i närheten av fabriken och hanteringen är mycket noggrann med tanke på olika allergier.

Idag är ca 20% av Sveriges befolkning gluten-, laktos- eller soja-intoleranta och dessutom undviker många laktos och gluten även om dom inte är intoleranta.

Vi säljer Andrianis ekologiska pasta Biori som förnärvarande omfattar glutenfri ekologisk pasta baserat på tre olika mjöler och i ett antal alternativa former.

Mjölsorter/varianter:
• Fullkornsris
• Fyra mjölsorter (Majs, Ris, Bovete, Quinoa)
• Bovete
• Gröna Ärtor
• Röda Linser

Pastaformer: Fusilli, Spaghetti, Tortiglioni, Penne Rigate

Biori har en mängd certifieringar där det överstrukna axet visar att det är helt fritt från gluten.

Produkter

Pasta - Glutenfritt