Molino Andriani

Äntligen har vi hittat en riktigt god glutenfri och ekologisk pasta!

Italienska Molino Andriani Srl med fabriken i Apulien - längst ner i södra Italien med visionen att göra

"en hälsosam och balanserad pasta som äts och älskas av alla – oavsett om man är glutenallergiker eller ej".

  

Givetvis kommer inget gluten i närheten av fabriken och hanteringen är mycket noggrann med tanke på olika allergier.

Idag är ca 20% av Sveriges befolkning gluten-, laktos- eller soja-intoleranta och dessutom undviker många laktos och gluten även om dom inte är intoleranta.

Mjölsorter:
• Fullkornsris
• Fyra mjölsorter (Majs, Ris, Bovete, Quinoa)
• Bovete
• Gröna Ärtor
• Röda Linser

Pastaformer: Fusilli, Spaghetti, Tortiglioni, Penne Rigate

Biori har en mängd certifieringar där det överstrukna axet visar att det är helt fritt från gluten.

 

     

Produkter

Pasta - Glutenfritt